Group Fitness

Tired of the same old routine?

Class Schedule

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
8:00 am
Barre Above
55min
8:00 am - 9:00 am
Rebecca
8:15 am
8:30 am
8:45 am
9:00 am
Cardio Circuit
55min
9:00 am - 10:00 am
Audrea

Club Cycle
45min
9:00 am - 10:00 am
Club Marcie
9:15 am
Club Cycle
55min
9:15 am - 10:15 am
Mel
Fit Blast
60min
9:15 am - 10:15 am
Samantha
Club Cycle
55min
9:15 am - 10:15 am
Michelle
Creative Cardio Intervals
55min
9:15 am - 10:15 am
Rebecca
Cycle
55min
9:15 am - 10:15 am
Audrea
9:30 am
9:45 am
10:00 am
Power Pump
60min
10:00 am - 11:00 am
Audrea
10:15 am
Power Pump
60min
10:15 am - 11:15 am
Michelle
Power Pump
60min
10:15 am - 11:15 am
Michelle
Barre Above
60min
10:15 am - 11:15 am
Rebecca
Butts n Guts
60min
10:15 am - 11:15 am
Audrea
10:30 am
10:45 am
11:00 am
11:15 am
Silver Sneakers Classic
45min
11:15 am - 12:15 pm
Grace
Silver Sneakers Classic
45min
11:15 am - 12:15 pm
Grace
11:30 am
11:45 am
12:00 pm
3:00 pm
Club Cycle
45min
3:00 pm - 4:00 pm
Club Marcie
3:15 pm
3:30 pm
3:45 pm
4:30 pm
Pilates/Yoga Fusion
50min
4:30 pm - 5:30 pm
Corrie
HIIT
55min
4:30 pm - 5:30 pm
Marcie
Pilates/Yoga Fusion
50min
4:30 pm - 5:30 pm
Corrie
HIIT
55min
4:30 pm - 5:30 pm
Marcie
Pilates/Yoga Fusion
50min (no childcare)
4:30 pm - 5:30 pm
Corrie
4:45 pm
5:00 pm
5:15 pm
5:30 pm
Club Cycle
50min
5:30 pm - 6:30 pm
Ryan

Fit Blast
55 min
5:30 pm - 6:30 pm
Michelle
Club Cycle
50min
5:30 pm - 6:30 pm
Club Marcie

Power Pump
55min
5:30 pm - 6:30 pm
Brandy
Basic Zumba
45 min
5:30 pm - 6:30 pm
Corrie
Club Cycle
50min
5:30 pm - 6:30 pm
Shanelle

Power Pump
55min
5:30 pm - 6:30 pm
Leslie
5:45 pm
6:00 pm
6:15 pm
6:30 pm
Max Burn
50min
6:30 pm - 7:30 pm
Mike
Pound
55 min
6:30 pm - 7:30 pm
Katie
Max Burn
50min
6:30 pm - 7:30 pm
Mike
Pound
55 min
6:30 pm - 7:30 pm
Katie
6:45 pm
7:00 pm
7:15 pm

Monday

  • Club Cycle 55min · Mel
    9:15 am - 10:15 am
  • Power Pump 60min · Michelle
    10:15 am - 11:15 am
  • Silver Sneakers Classic 45min · Grace
    11:15 am - 12:15 pm
  • Pilates/Yoga Fusion 50min · Corrie
    4:30 pm - 5:30 pm
  • Club Cycle 50min · Ryan
    5:30 pm - 6:30 pm
  • Fit Blast 55 min · Michelle
    5:30 pm - 6:30 pm
  • Max Burn 50min · Mike
    6:30 pm - 7:30 pm

Tuesday

  • Fit Blast 60min · Samantha
    9:15 am - 10:15 am
  • HIIT 55min · Marcie
    4:30 pm - 5:30 pm
  • Club Cycle 50min · Club Marcie
    5:30 pm - 6:30 pm
  • Power Pump 55min · Brandy
    5:30 pm - 6:30 pm
  • Pound 55 min · Katie
    6:30 pm - 7:30 pm

Wednesday

  • Club Cycle 55min · Michelle
    9:15 am - 10:15 am
  • Power Pump 60min · Michelle
    10:15 am - 11:15 am
  • Silver Sneakers Classic 45min · Grace
    11:15 am - 12:15 pm
  • Pilates/Yoga Fusion 50min · Corrie
    4:30 pm - 5:30 pm
  • Basic Zumba 45 min · Corrie
    5:30 pm - 6:30 pm
  • Max Burn 50min · Mike
    6:30 pm - 7:30 pm

Thursday

  • Creative Cardio Intervals 55min · Rebecca
    9:15 am - 10:15 am
  • Barre Above 60min · Rebecca
    10:15 am - 11:15 am
  • HIIT 55min · Marcie
    4:30 pm - 5:30 pm
  • Club Cycle 50min · Shanelle
    5:30 pm - 6:30 pm
  • Power Pump 55min · Leslie
    5:30 pm - 6:30 pm
  • Pound 55 min · Katie
    6:30 pm - 7:30 pm

Friday

  • Cycle 55min · Audrea
    9:15 am - 10:15 am
  • Butts n Guts 60min · Audrea
    10:15 am - 11:15 am
  • Pilates/Yoga Fusion 50min (no childcare) · Corrie
    4:30 pm - 5:30 pm

Saturday

  • Barre Above 55min · Rebecca
    8:00 am - 9:00 am
  • Cardio Circuit 55min · Audrea
    9:00 am - 10:00 am
  • Club Cycle 45min · Club Marcie
    9:00 am - 10:00 am
  • Power Pump 60min · Audrea
    10:00 am - 11:00 am

Sunday

  • Club Cycle 45min · Club Marcie
    3:00 pm - 4:00 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
5:30 pm
Basic Zumba
45 min
5:30 pm - 6:30 pm
Corrie
5:45 pm
6:00 pm
6:15 pm

Wednesday

  • Basic Zumba 45 min · Corrie
    5:30 pm - 6:30 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
6:30 pm
Pound
55 min
6:30 pm - 7:30 pm
Katie
Pound
55 min
6:30 pm - 7:30 pm
Katie
6:45 pm
7:00 pm
7:15 pm

Tuesday

  • Pound 55 min · Katie
    6:30 pm - 7:30 pm

Thursday

  • Pound 55 min · Katie
    6:30 pm - 7:30 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
8:00 am
Barre Above
55min
8:00 am - 9:00 am
Rebecca
8:15 am
8:30 am
8:45 am
10:15 am
Barre Above
60min
10:15 am - 11:15 am
Rebecca
10:30 am
10:45 am
11:00 am

Thursday

  • Barre Above 60min · Rebecca
    10:15 am - 11:15 am

Saturday

  • Barre Above 55min · Rebecca
    8:00 am - 9:00 am
No classes hours available!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
10:15 am
Butts n Guts
60min
10:15 am - 11:15 am
Audrea
10:30 am
10:45 am
11:00 am

Friday

  • Butts n Guts 60min · Audrea
    10:15 am - 11:15 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:00 am
Cardio Circuit
55min
9:00 am - 10:00 am
Audrea
9:15 am
9:30 am
9:45 am

Saturday

  • Cardio Circuit 55min · Audrea
    9:00 am - 10:00 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:00 am
Club Cycle
45min
9:00 am - 10:00 am
Club Marcie
9:15 am
Club Cycle
55min
9:15 am - 10:15 am
Mel
Club Cycle
55min
9:15 am - 10:15 am
Michelle
9:30 am
9:45 am
10:00 am
3:00 pm
Club Cycle
45min
3:00 pm - 4:00 pm
Club Marcie
3:15 pm
3:30 pm
3:45 pm
5:30 pm
Club Cycle
50min
5:30 pm - 6:30 pm
Ryan
Club Cycle
50min
5:30 pm - 6:30 pm
Club Marcie
Club Cycle
50min
5:30 pm - 6:30 pm
Shanelle
5:45 pm
6:00 pm
6:15 pm

Monday

  • Club Cycle 55min · Mel
    9:15 am - 10:15 am
  • Club Cycle 50min · Ryan
    5:30 pm - 6:30 pm

Tuesday

  • Club Cycle 50min · Club Marcie
    5:30 pm - 6:30 pm

Wednesday

  • Club Cycle 55min · Michelle
    9:15 am - 10:15 am

Thursday

  • Club Cycle 50min · Shanelle
    5:30 pm - 6:30 pm

Saturday

  • Club Cycle 45min · Club Marcie
    9:00 am - 10:00 am

Sunday

  • Club Cycle 45min · Club Marcie
    3:00 pm - 4:00 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:15 am
Creative Cardio Intervals
55min
9:15 am - 10:15 am
Rebecca
9:30 am
9:45 am
10:00 am

Thursday

  • Creative Cardio Intervals 55min · Rebecca
    9:15 am - 10:15 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:15 am
Cycle
55min
9:15 am - 10:15 am
Audrea
9:30 am
9:45 am
10:00 am

Friday

  • Cycle 55min · Audrea
    9:15 am - 10:15 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
9:15 am
Fit Blast
60min
9:15 am - 10:15 am
Samantha
9:30 am
9:45 am
10:00 am
5:30 pm
Fit Blast
55 min
5:30 pm - 6:30 pm
Michelle
5:45 pm
6:00 pm
6:15 pm

Monday

  • Fit Blast 55 min · Michelle
    5:30 pm - 6:30 pm

Tuesday

  • Fit Blast 60min · Samantha
    9:15 am - 10:15 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
4:30 pm
HIIT
55min
4:30 pm - 5:30 pm
Marcie
HIIT
55min
4:30 pm - 5:30 pm
Marcie
4:45 pm
5:00 pm
5:15 pm

Tuesday

  • HIIT 55min · Marcie
    4:30 pm - 5:30 pm

Thursday

  • HIIT 55min · Marcie
    4:30 pm - 5:30 pm
No classes available!
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
6:30 pm
Max Burn
50min
6:30 pm - 7:30 pm
Mike
Max Burn
50min
6:30 pm - 7:30 pm
Mike
6:45 pm
7:00 pm
7:15 pm

Monday

  • Max Burn 50min · Mike
    6:30 pm - 7:30 pm

Wednesday

  • Max Burn 50min · Mike
    6:30 pm - 7:30 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
4:30 pm
Pilates/Yoga Fusion
50min
4:30 pm - 5:30 pm
Corrie
Pilates/Yoga Fusion
50min
4:30 pm - 5:30 pm
Corrie
Pilates/Yoga Fusion
50min (no childcare)
4:30 pm - 5:30 pm
Corrie
4:45 pm
5:00 pm
5:15 pm

Monday

  • Pilates/Yoga Fusion 50min · Corrie
    4:30 pm - 5:30 pm

Wednesday

  • Pilates/Yoga Fusion 50min · Corrie
    4:30 pm - 5:30 pm

Friday

  • Pilates/Yoga Fusion 50min (no childcare) · Corrie
    4:30 pm - 5:30 pm
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
10:00 am
Power Pump
60min
10:00 am - 11:00 am
Audrea
10:15 am
Power Pump
60min
10:15 am - 11:15 am
Michelle
Power Pump
60min
10:15 am - 11:15 am
Michelle
10:30 am
10:45 am
11:00 am
5:30 pm
Power Pump
55min
5:30 pm - 6:30 pm
Brandy
Power Pump
55min
5:30 pm - 6:30 pm
Leslie
5:45 pm
6:00 pm
6:15 pm

Monday

  • Power Pump 60min · Michelle
    10:15 am - 11:15 am

Tuesday

  • Power Pump 55min · Brandy
    5:30 pm - 6:30 pm

Wednesday

  • Power Pump 60min · Michelle
    10:15 am - 11:15 am

Thursday

  • Power Pump 55min · Leslie
    5:30 pm - 6:30 pm

Saturday

  • Power Pump 60min · Audrea
    10:00 am - 11:00 am
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
11:15 am
Silver Sneakers Classic
45min
11:15 am - 12:15 pm
Grace
Silver Sneakers Classic
45min
11:15 am - 12:15 pm
Grace
11:30 am
11:45 am
12:00 pm

Monday

  • Silver Sneakers Classic 45min · Grace
    11:15 am - 12:15 pm

Wednesday

  • Silver Sneakers Classic 45min · Grace
    11:15 am - 12:15 pm
No classes available!

Group Class Descriptions

NOTE: All classes designed to accommodate all fitness levels. Whether you are a beginner, intermediate, or pro difficulty level, all classes can be acclimated to fit your personal needs. Never be afraid to try new things! Our instructors and classmates will support you through every step. REMEMBER: They were once beginners too!

Free 3 day pass

Please enter your information below to access your 3 day pass.